Trending »
ceasurireplicarolex.com

Cel mai rapid Nikon: 1 Nikkor 32mm f/1.2

on May 14 | in Lansări, Nikon, Noutăți Foto, Producatori | by | with No Comments

București, 14 mai 2013: SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea celui mai luminos obiectiv creat pentru gama Nikon 1, 1 Nikkor 32mm f/1.2.

Acest nou obiectiv 1 NIKKOR este excelent pentru portrete, oferindu-va viteza si un interval optim de focalizare, fara compromisuri in materie de portabilitate. Distanta focala de 32 mm este echivalentul a aproximativ 85 mm intr-un format de 35 mm pe film, o distanta standard pentru portrete, care permite obtinerea unor prim-planuri extrem de detaliate cu capul si umerii subiectului. Diafragma extrem de rapida de f/1,2 permite obtinerea unui efect bokeh foarte uniform, astfel incat puteti evidentia subiectii intr-un mod placut, reprezentand un avantaj clar in conditii de luminozitate redusa. Ideal pentru orice, de la portrete spontane pana la cadre organizate, acest obiectiv va permite sa surprindeti frumusetea chipului uman indiferent de situatie.

Nikon 1Nikkor 32mm f/1.2

Nikon 1Nikkor 32mm f/1.2

Cuprinzand noua elemente impartite in sapte grupuri, acest obiectiv ofera o calitate desavarsita a imaginilor. O diafragma circulara cu sapte lame asigura formarea unui efect bokeh placut, iar acest obiectiv este primul 1 NIKKOR care dispune de acoperirea Nano Crystal, ce reduce semnificativ formele dublate si petele luminoase, chiar si in situatiile in care sursa de lumina se afla in spatele subiectului. Motorul SWM (Silent Wave Motor) dedicat permite o focalizare uniforma si exacta, contribuind la inregistrarea silentioasa a filmelor. Pentru fotografii carora le face placere sa fotografieze in modul manual, acesta este primul obiectiv 1 NIKKOR care dispune de un inel de focalizare ce va permite sa controlati focalizarea in timp ce va uitati prin vizorul aparatului foto sau pe monitor.

Extrem de compact pentru un obiectiv cu o diafragma atat de mare si cu un exterior metalic de inalta calitate, acesta reprezinta o completare de exceptie a sistemului Nikon 1. Disponibil in culorile argintiu lucios si negru semi-lucios, se alatura aparatelor foto Nikon 1 de mici dimensiuni pentru a facilita obtinerea unor portrete de inalta calitate oriunde.

Varianta argintie a obiectivului

Varianta argintie a obiectivului

Obiectivele 1 NIKKOR surprind viata cu o claritate exceptionala. Alaturi de portabilitatea, puterea si viteza aparatelor foto Nikon 1, dimensiunea redusa a obiectivelor 1 NIKKOR scoate cu adevarat in evidenta sistemul Nikon 1. Proiectata pentru cei care au un stil de viata activ, gama din ce in ce mai extinsa include in prezent noua obiective adecvate pentru numeroase situatii, fiecare obiectiv fiind optimizat pentru inregistrare video. Adaptorul pentru montura FT1 le permite fotografilor sa utilizeze obiective NIKKOR cu montura F cu aparatul lor foto Nikon 1.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top