Trending »
ceasurireplicarolex.com

Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM a fost anuntat

on June 8 | in Canon, Lansări, Mirrorless, Noutăți Foto, Obiective dSLR | by | with No Comments

Canon extinde gama de obiective EF-M prin introducerea noului EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM.

Creat pentru a fi folosit împreună cu Canon EOS M (alerta pret – reducere 50%), acesta este primul obiectiv Canon grand-angular care este dotat cu Stabilizator Optic de Imagine. Cu o plajă focală versatilă, performanță optică de primă clasă și un design retractabil, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM este completarea perfectă pentru utilizatorii de EOS M care doresc să surprindă în imagini pasiunea lor pentru peisaje și arhitectură.

EF-M 11-22mm f4-5.6 IS STM - noutatifoto.ro

Conceput pentru a extinde gama posibilităților creative și a subiectelor de fotografiere, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are o distanță focală de 11-22mm care oferă un câmp vizual deosebit de larg.

Obiectivul utilizează o acoperire a supreafeţei optice cu Super Spectra creat pentru a minimiza aberaţiile cromatice şi reduce reflexiile nedorite, oferind astfel rezultate superioare fiecărei fotografii. Imagini clare și bine definite se pot obtine datorită Stabilizatorului Optic de Imagine Canon, care reduce difuzia până la minim, corectând nivelul de tremur al aparatului.

Specificatii

  • Obiectiv zoom 11-22mm EF-M grand-angular
  • Design compact, retractabil
  • Focalizare fină și silențioasă în timpul filmărilor
  • Stabilizator Dinamic de Imagine pentru înregistrări din poziție fixă
  • Stabilizator Optic de Imagine cu până la 3 stopuri de stabilizare
  • Imagini de înaltă calitate
  • Distanţă minină de focalizare 0.15m
  • Inel de focus manual

Nota

Atunci când se utilizează obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM împreună cu EOS M, este recomandat ca utilizatorii să facă un upgrade la firmware: versiunea 2.0.0 sau cea mai recentă.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top