Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Canon EOS 70D — un aparat foto puternic și versatil

on July 2 | in Canon, Lansări, Noutăți Foto, Producatori, Promo | by | with No Comments

București, Canon România anunţă completarea seriei sale EOS odată cu lansarea noului model DSLR, Canon EOS 70D.

Proiectat pentru fotografii entuziaști, EOS 70D este camera ideală pentru toți cei care vor să facă pasul către un nou nivel al fotografiei. Acesta combină o tehnologie de imagine Canon nouă, lansată în premieră, cu ale sale caracteristici creative și inovative, cu posibilitatea de distribuire a rezultatelor prin wireless, oferind, astfel, un aparat versatil, ce poate fi folosit în orice situație. EOS 70D este ideal pentru a surprinde momentele importante fie în fotografii, fie sub forma unor clipuri video Full HD.

Canon EOS 70D

Canon EOS 70D

Surprinde momentul în fotografii sau în clipuri video Full HD

Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat și produs de Canon. Este primul DSLR din lume care folosește tehnologia inovatoare Dual Pixel CMOS AF, care oferă un autofocus rapid și precis atât în timpul filmării, cât și pentru fotografierea în mod Live View.

Împreună cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit și cu cele 19 puncte de focus în cruce, EOS 70D surprinde imagini unice, la cea mai mare rezoluție, cu viteză de până la 7 cadre pe secundă, cu rafale de până la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre în format RAW. Totodată, acesta beneficiază de o sensibilitate ISO nativă 100–12800, care permite fotografierea în condiții de luminozitate scăzută și viteze de declanșare mai mari, păstrând calitatea imaginilor.

Am fost impresionat de câte tehnologii noi încorporează EOS 70D, cât și de versatilitatea lui. EOS 70D este aparatul potrivit pentru oricine dorește să-și dezvolte aptitudinile în materie de fotografie. Pe lângă faptul că este potrivit pentru a fotografia persoane, peisaje și acțiune într-un mod foarte simplu și la o calitate deosebită, acesta filmează Full HD cu viteze ale focusului pe care nu le credeam posibile. Aparatul și-a dovedit calitățile în circumstanțe care l-au pus serios la încercare, am avut o gamă de tehnologii noi pe care să le testez și care au trecut lejer toate provocările — în special, noua tehnologie Dual Pixel CMOS AF. EOS 70D ridică la un nou nivel fotografierea şi filmarea cu un DSLR.
Brutus Östling, ambasador Canon

Noul Canon Dual Pixel CMOS AF oferă performanțe rapide ale autofocusului în timpul fotografierii în mod Live View, claritate și precizie în timpul înregistrării în format Full HD. Ușurează procesul de utilizare al celor care filmează făcând posibilă focalizarea precisă a subiecților în mișcare și creând efecte de focus similare cu camerele video profesionale. Tehnologia folosește o arhitectură CMOS avansată, care permite ca două fotodiode să fie montate pe fiecare pixel, ambele putând fi utilizate independent pentru autofocus sau pentru captarea imaginilor la calitate maximă, de fiecare dată.

Un sistem avansat de autofocus pentru fotografiere include 19 puncte AF în cruce pe întreaga suprafață, oferind precizie și viteză sporită—ideal pentru sport și fotografie de natură, unde subiecții sunt în mișcare. Sistemul AF poate fi personalizat, permițând fotografilor să îl adapteze în funcție de subiect. Punctele de focus pot fi folosite individual sau împreună, ca suprafețe de focus, pentru situațiile imprevizibile. Un buton dedicat selecției zonelor AF este poziționat la îndemână, lângă cel de declanșare, ceea ce permite schimbarea rapidă a modurilor foto fără a fi necesară îndepărtarea camerei de la ochi.

Proiectat de experți pentru control profesional

Specificațiile lui EOS 70D au fost integrate de către experți în inginerie, într-un corp proiectat pentru a oferi confort și operare rapidă. Vizorul inteligent (Intelligent Viewfinder), cu o acoperire de 98% și magnificare de 0.95x, permite fotografilor să încadreze ușor imaginile și să vadă setările pe ecranul suplimentar. Butoanele de control plasate la îndemână oferă acces imediat la cele mai folosite funcții, precum ISO, modul AF și expunere, astfel încât utilizatorii să poată schimba setările rapid şi să se concentreze mai ușor la surprinderea momentului.

Ecranul tactil Clear View LCD II Vari-angle de 3 inch (7,62 cm) cu o rezoluție de 1040k, este ideal pentru înregistrări video sau pentru încadrarea imaginilor din unghiuri creative sau neobișnuite. Ecranul suportă o serie de gesturi precum zoom cu două degete și glisare—perfect pentru navigarea prin meniuri, modificarea setărilor sau trecerea de la o imagine la alta în modul de vizualizare.

Conectivitate inteligentă pentru control simplu şi distribuire imediată

EOS 70D este cel mai nou model cu funcție Wi-Fi integrată, oferind libertatea de a controla camera de la distanță și, în același timp, de a distribui fotografiile. Prin conexiunea Wi-Fi, utilizatorii se pot conecta prin aplicația de mobil EOS Remote, controlând o gamă largă de setări, inclusiv ISO și expunere, și pot focaliza și declanșa. Totodată, fotografii pot folosi modul Live View de la distanță și au posibilitatea de a evalua imaginile surprinse.

Creativitate instantanee, dezlănțuită

EOS 70D dispune de moduri creative ce fac captarea imaginilor să fie mult mai ușoară. Funcția integrată HDR elimină provocările pe care le impune fotografierea în condiții de contrast mare, combinând trei expuneri diferite într-o singură imagine ce utilizează mai multe detalii atât din zonele întunecate, cât și din cele foarte luminate. Cu ajutorul modului de expuneri multiple, fotografii pot realiza și combina până la nouă expuneri într-o singură imagine, sau pot folosi o serie de filtre creative pentru a schimba instantaneu stilul și aspectul fotografiilor.

Experimentarea cu blițuri adiționale este simplă, mulțumită transmițătorului Integrated Speedlite, care oferă controlul direct din aparat a mai multor accesorii Canon Speedlite EX.

Clipuri video Full HD creative

Pe lângă cadrele deosebite, EOS 70D permite fotografilor să creeze foarte ușor clipuri video de calitate superioară. Rezoluția Full HD (1920×1080p) poate fi surprinsă la un număr de cadre pe secundă la alegere, inclusiv 30, 25 sau 24fps, însă este posibilă și înregistrarea la 50 și 60fps, la o rezoluție 720p, beneficiind, în același timp, de o gamă mare de opțiuni de compresie și distribuire post-editare. Mulțumită noului Dual Pixel CMOS AF, modul Movie Servo AF urmărește subiecții în timp ce sunt în mișcare şi chiar în timpul reîncadrării, asigurându-se că întotdeauna sunt în focus. Alternativ, utilizatorii pot selecta diverse zone de focus de până la 80% din suprafața cadrului doar apăsând pe ecranul tactil, chiar şi în timpul înregistrării, astfel filmele rămân clare chiar dacă subiectul se află în mișcare sau dacă utilizatorul reîncadrează.

Videografii pot opta pentru sunet stereo direct din microfonul intern sau pot îmbunătăți calitatea audio cu ajutorul unui microfon extern pentru care există un terminal dedicat. Controlul total asupra unor setări precum diafragma și ISO este, de asemenea, posibil în modul manual, oferind utilizatorilor și mai multă libertate în timp ce își dezvoltă abilitățile.

EOS 70D—caracteristici principale

  • Senzor APS-C CMOS 20,2 megapixeli și DIGIC5+
  • 19 puncte AF în cruce și rafală de 7 cadre pe secundă
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Control de la distanță prin Wi-Fi și distribuire instantanee
  • ISO 12800 (H:25600)
  • Ecran tactil ClearView II LCD cu unghi variabil de 7,7 cm
  • Vizor inteligent
  • Filmare Full HD
Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top