Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Cotton Carrier Hand Strap

on July 23 | in Accesorii foto, Am testat, Ne place, Noutăți Foto, Promo | by | with No Comments

Am primit acum mai bine de două săptămîni o curea de mînă pentru camere, fabricată de niște canadieni de care nu auzisem pînă acum, Cotton Carrier pe numele lor.

Am lucrat pînă acum cu un astfel de accesoriu foto cîțiva ani buni. Este de neînlocuit atunci cînd ești nevoit să ții cu o singură mînă cîteva ore pe zi tot pachetul: DSLR, obiectiv, grip și bliț. Pe de altă parte am văzut și ce înseamnă să ți se desfacă o legătură (eu am scăpat ieftin, doar cu un 12-60mm 2.8 trimis la reparat) de la hand-strap.

Așa că am fost puțin nehotărît pe ce cameră să montez accesoriul, pînă la urmă hotărîndu-mă la aparatul cu care pozez în mod curent, Nikon D7000. Se montează ușor: șurub cu șaibă și inbus-ul cu care vine la pachet. În partea superioară se prinde direct pe urechea camerei.

Cauciu, plastic, neopren și metal - pare făcută să dureze.

Cauciu, plastic, neopren și metal – pare făcută să dureze.

Se ajustează extrem de simplu, avînd curea cu arici care ține loc și de amintita bandă adezivă-în două săptămîni cureaua velcro a rămas așa cum am pus-o eu, nemișcîndu-se nici măcar un milimetru.

În primele zile am avut ceva neplăceri, deranjîndu-mă cusăturile de pe interior care mi s-au părut mult prea rigide, mai ales că intră în contact direct și prelungit cu pielea mîinii. Per total însă cureaua mi-a plăcut: după patru ore de pozat cureaua se afla la locul ei inițial, iar mîna mea era încă ok 🙂

Realizată din plastic și neopren Cotton Carrier Hand Strap pare făcută să dureze, iar prețul, deși cam piperat, nu prea mai are importanță atunci cînd ești obligat de conjunctură să pozezi perioade lungi de timp cu o singură mînă (aviz amatorilor doi în unu). Bonus, a venit și cu o plăcuță quick-release care, dacă e să o cumpări separat, o să te coste mai mult decît cureaua în sine.

La final vă las să vă amuzați cu un clip realizat de producători:

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top