Trending »
ceasurireplicarolex.com

Despre Noutăți Foto

Noutăți Foto pagina principală

Miercuri, 27 februarie 2013

Revista Online de Tehnologie Noutăți Foto iși deschide “porțile” pentru publicul larg.

Noutăți Foto vă ține la curent cu cele mai noi trenduri digitale, oferind știri și noutăți foto, teste și review-uri de aparate și accesorii, precum și informații utile legate de lansări, evenimente, expoziții și concursuri fotografice.

Revista s-a născut din dorința de a reuni sub același acoperiș informații de interes larg din domeniul fotografiei, precum și întreaga activitate de testare de aparatură foto și accesorii a redactorilor revistei desfașurată până acum pe blogurile proprii.

Membri fondatori sunt 3 fotografi și bloggeri cunoscuți atât la nivel național cât și internațional, cu o bogată experiență fotografică:


Alin Popescu Redactor NoutățiFoto.ro
Alin Popescu — inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viață, Alin este pasionat de tot ce înseamnă tehnologie și scrie articole detaliate pe înțelesul tuturor. Feedback-uri de genul “una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre” sunt obișnuite pentru articolele sale.

Își publică fotografiile pe site-ul personal www.alinpopescu.eu


Cezar Popescu Redactor NoutățiFoto.ro
Cezar Popescu — fondatorul Atelierelor Albe — este pasionat de tot ce înseamnă fotografie pe film, aparate și soluții de developare. De mai bine de doi ani strînge formule fotografice pe care le pune la dispoziția celor interesați pe site-ul BWFormula.

Motto-ul său este: Dacă e cu poze, mă interesează!


Bogdan Panait Redactor NoutățiFoto.ro
Bogdan Panait — fotograf prin pasiune, Bogdan este un adept necondiționat al peisajului și fotografiei de portret. Fiind inginer de formație, aspectele tehnice de orice natură constituie un domeniu de interes dar și de studiu, atât ca pasiune cât și ca investigație.

Își publică fotografiile pe blog-ul personal www.bogdanpanait.ro/blog

Joi, 28 februarie 2013

Am povestit la Radio Guerrilla în emisiunea LogOut a lui Bogdan Șerban despre Noutăți Foto și membri fondatori. Mulțumim lui Chinezu pentru recomandare si lui Bogdan Șerban pentru invitația în emisiunea sa. Interviul începe la minutul 14:40.

Îți mulțumim dacă ne susții

Pentru că suntem la început în această formulă avem nevoie de susținerea voastră, așa că dacă vă place ce ați gasit aici (pentru că ne-am străduit ca site-ul Noutăți Foto să nu fie gol la lansare) atunci vă rugăm să răspândiți vestea că ne-am lansat.

Fie din gură-n-gură, fie cu un Like sau un Share pe pagina de FaceBook (facebook.com/NoutatiFoto) sau, dacă debordați de bună-voință inserând unul din bannerele noastre în blog-ul/site-ul vostru.

Bannere (click pe poza, save as)

Leaderboard 728×90
NoutatiFoto.ro-728x90
Pentru inserare mai ușoară în pagina Dvs, copy-paste la codul urmator:

<a title="Revista Online de Tehnologie Noutăți Foto" href="http://www.noutatifoto.ro" target="_blank"><img alt="Revista Online de Tehnologie NoutatiFoto.ro" src="http://goo.gl/WYAHH" /></a>

Banner 468×60
NoutatiFoto.ro-468x60
Pentru inserare mai ușoară în pagina Dvs, copy-paste la codul urmator:

<a title="Revista Online de Tehnologie Noutăți Foto" href="http://www.noutatifoto.ro" target="_blank"><img alt="Revista Online de Tehnologie NoutatiFoto.ro" src="http://goo.gl/UZhS1" /></a>

Big Rectangle 336×280
NoutatiFoto.ro-336x280
Pentru inserare mai ușoară în pagina Dvs, copy-paste la codul urmator:

<a title="Revista Online de Tehnologie Noutăți Foto" href="http://www.noutatifoto.ro" target="_blank"><img alt="Revista Online de Tehnologie NoutatiFoto.ro" src="http://goo.gl/Ur3o4" /></a>

Square 250×250
NoutatiFoto.ro-250x250
Pentru inserare mai ușoară în pagina Dvs, copy-paste la codul urmator:

<a title="Revista Online de Tehnologie Noutăți Foto" href="http://www.noutatifoto.ro" target="_blank"><img alt="Revista Online de Tehnologie NoutatiFoto.ro" src="http://goo.gl/0DD3l" /></a>

Small square 200×200
NoutatiFoto.ro-200x200
Pentru inserare mai ușoară în pagina Dvs, copy-paste la codul urmator:

<a title="Revista Online de Tehnologie Noutăți Foto" href="http://www.noutatifoto.ro" target="_blank"><img alt="Revista Online de Tehnologie NoutatiFoto.ro" src="http://goo.gl/jKD1e" /></a>

Sau le puteți downloada pe toate ca arhivă

Download Bannere

Vă mulțumim!

on February 26 | by

5 Responses to Despre Noutăți Foto

  1. Livia Corcoveanu says:

    Felicitari! Succes!

  2. Foarte ..de inima.. sa zic asa, cand esti plecat departe de casa, dar ai aceiasi dragoste imensa pentru fotografie ca si multi compatriotii ai tai si sa citesti multe noutati din lumea foto intr-o revista online !
    Stiam oricum numai de bine de voi si ma si gandeam ca o sa cloci-ti ceva… si IATA!!! Felicitari de la un oltean DOC !

Leave a Reply

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top