Trending »
ceasurireplicarolex.com
Epson_airprint - noutatifoto.ro

Epson extinde suportul pentru Apple AirPrint

on February 28 | in Epson, Noutăți Foto | by | with No Comments

București, 28 februarie 2013 – Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, anunță că extinde suportul pentru Apple AirPrint, numărul de imprimante compatibile cu tehnologia Apple AirPrint, ajungând la un total de 105 dispozitive.

Suportul pentru tehnologia AirPrint este cea mai bună dovadă a angajamentului Epson pentru a oferi utilizatorilor soluții de printare adaptate la evoluția stilului de viață orientat către mobilitate”, a declarat Ian Cameron, director general al Global Web & Communications din cadrul Seiko Epson Corporation. “Am realizat că printarea mobilă nu este doar o idee inovatoare, ci o necesitate a pieței digitale în care mobilitatea devine din ce în ce mai importantă. În paralel cu expansiunea iPhone și iPad, Epson va continua să dezvolte soluții inovatoare în domeniul imaginii digitale mobile.

AirPrint ușurează printarea email-urilor, fotografiilor, paginiilor web și a documentelor direct de pe iPad, iPhone sau iPod touch fără să fie nevoie de instalarea de drivere sau cabluri. Compatibilitatea cu tehnologia dezvoltată de Apple reprezintă o parte importantă a planului Epson de a face printarea mobilă mai ușoară și mai accesibilă.

AirPrint este sistemul de printare integrat în iOS, cele mai des folosite aplicații precum Mail, Photos, Safari sau iBooks având suport pentru acesta. De asemenea, pe App Store există o gamă largă de aplicații compatibile cu AirPrint și care, folosite cu imprimantele Epson, ușurează printarea de pe dispozitivele mobile iOS.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top