Trending »
ceasurireplicarolex.com
Firmware nikon d4 - noutatifoto.ro

Firmware Nikon D4

on January 29 | in Nikon, Noutăți Foto | by | with No Comments

Nikon a anunțat astăzi update-ul de firmware Nikon D4 la cea mai nouă versiune: A 1.04, B 1.02.

În urma aplicării acesteia, performanța la urmarirea subiectului în AF-C (focalizare automată cu servo continuu) la încadrarea în vizor va fi îmbunătățită. Înainte de a actualiza firmware-ul, asigurați-vă că este selectată opțiunea Dezactivat pentru Retea>Conexiune retea din meniul de setare.

Firmware nikon d4 - noutatifoto.ro

Acest software oferă actualizare simultană pentru ambele variante firmware A si B la cea mai recentă versiune, de la oricare dintre versiunile firmware anterioare. Dacă aveți instalată ultima versiune firmware pe aparatul dumneavoastră foto, nu este nevoie să descărcați și să instalați această actualizare firmware. Versiunea curentă de firmware poate fi verificată din opțiunea Versiune firmware din meniul de setare al aparatului foto.

Download A 1.04, B 1.02 pentru Windows A 1.04, B 1.02 pentru Mac OS X

Mai multe informații despre instalarea celei mai noi versiuni de firmware pentru Nikon D4, aici.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top