Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Fotogenica 2013 – workshopuri și nu numai

on March 20 | in Canon, Evenimente, Noutăți Foto, Promo | by | with No Comments

Evenimentul desfășurat în perioada 7-9 iunie, la Bran, în Complex WolfFotogenica 2013 reuneşte pasionaţii de fotografie cu profesioniştii pentru workshop-uri de tehnică şi artă fotografică.

Site-Fotogenica-2-2013 - noutatifoto.roCanon România sprijină Fotogenica 2013: timp de trei zile participanţii vor lua parte la conferinţe, demostraţiilor practice, workshop-uri foto şi prezentări de echipament Canon (camere foto, video, obiective şi imprimante). Toma Bonciu, Francisc Vaida, Cătălin Păduraru, Bogdan Botofei, Mircea Bădutz şi Simion Buia se numără printre fotografii români de top ce vor participa ca lectori. Pe lângă aceştia, workshop-urile video vor fi susţinute de Adi Popa, unul dintre cei mai cunoscuţi videografi români.

O parte importantă a evenimentului o reprezintă workshop-urile foto. Acestea se vor desfăşura pe tot parcursul zilei de sâmbătă pentru a permite cursanţilor să participe la cât mai multe ateliere practice. Printre temele abordate în cadrul workshop-urilor se numără fotografia subacvatică, nocturnă, de peisaj, astrofotografie, glamour & beauty, body shapes sau realizare videoclipuri şi timelapse. Totodată, la ediţia din 2013, participă şi Mugur Vărzariu, Canon Explorer, fotojurnalist român cu fotografii publicate inclusiv de CNN, ce va susţine, la rândul său, o prezentare.

Canon va premia cele mai bune fotografii realizate la Fotogenica 2013. Astfel, în urma deciziei juriului format din lectorii evenimentului, câştigătorii vor primi:

  • dSLR Canon EOS 60D – locul I
  • o imprimantă foto Canon PIXMA PRO 9 000 – locul II
  • respectiv o imprimantă foto Selphy CP900 – locul III

Mai multe informaţii despre Fotogenica 2013 şi forumularul de înscriere găsiţi pe site-ul oficial.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top