Trending »
ceasurireplicarolex.com
Nikon 1 J3 - Noutăți Foto feat

Nikon anunță lansarea aparatelor Nikon 1 J3 și Nikon 1 S1

on January 8 | in Lansări, Nikon, Noutăți Foto | by | with No Comments

București, 8 ianuarie 2013. SKIN, unic importator Nikon în România, anunță lansarea a două noi aparate foto din seria Nikon 1 J3 și Nikon 1 S1, precum și două noi obiective: 1 NIKKOR VR 6.7–13mm f/3.5–5.6 și 1 NIKKOR VR 10–100mm f/4.0–5.6.

Nikon 1 J3 red - Noutăți Foto

Nikon 1 J3 este cel mai mic aparat din lume cu obiective interschimbabile. Cu un senzor în format CX de 14,2MP și o sensibilitate cuprinsă între ISO 100 și 6400, aparatul este dotat cu un procesor de imagine EXPEED 3A, extrem de rapid, ce permite cea mai ridicată viteză la fotografierea continuă, 15 cadre pe secundă cu focalizare automată sau 60 cps cu focusul fixat la primul cadru, și cel mai scurt timp de declanșare din lume, aproximativ 80ms. Butoanele de control minimaliste oferă accesul la modurile clasice de fotografiere, inclusiv modul manual, cât și la o serie impresionantă de moduri speciale precum Best Shot Selector sau Slow View.

Nikon1 S1 - NoutatiFoto.ro

Nikon 1 S1 inaugurează noua serie S, care oferă ușurința de utilizare și portabilitatea unui aparat foto compact, dar calitatea imaginii și viteza sistemului Nikon 1. Senzorul CX de 10,1MP este dublat de sistemul de procesare EXPEED 3A, care îi conferă aceeași viteză de record mondial ca și în cazul lui Nikon 1 J3.

Ambele aparate filmează în format Full HD 1080p, cu până la 60fps, dar și cu încetinitorul, până la viteze de 1200fps. Sistemul de focalizare se bazează atât pe detecția de fază, cât și pe cea de contrast, punerea la punct fiind instantanee, inclusiv în timpul filmării. Modul Creativ, disponibil la ambele modele, oferă o serie de filtre ce pot fi aplicate și vizualizate înainte de a realiza fotografia. De asemenea, cu ajutorul modului Captură Moment Optim (Slow View), aparatul redă cu încetinitorul acțiunea ce tocmai se petrece pentru a da posibilitatea fotografului de a alege cadrul dorit.

1-NIKKOR-VR-6.7-13mm-f3.5-5.6 - NoutatiFoto.ro

Obiectivul grandangular 1 NIKKOR VR 6.7–13mm f/3.5–5.6 oferă un unghi larg celor care doresc să surprindă cât mai mult în cadru. Este perfect pentru fotografia de peisaj, dar și pentru fotografierea în locuri strâmte sau pentru fotografia de stradă, fiind echivalent unui interval focal 18-35mm în format Full Frame. Obiectivul este dotat cu sistem de reducere a vibrațiilor VR, pentru fotografii cât mai clare, și este extrem de robust și stilat, exteriorul fiind realizat din metal. Imagini realizate cu acest obiectiv pot fi vizualizate aici.

Nikon 1 NIKKOR 10-100 VR - NoutatiFoto.ro

1 NIKKOR VR 10–100mm f/4.0–5.6 este cel mai mic teleobiectiv cu zoom de 10× din lume. Versatilitatea este al doilea său punct forte, având o lungime focală echivalentă cu 27-270mm în format Full Frame. Aceste caracteristici îl recomandă ca alegerea perfectă pentru calătorii sau pentru momentele când nu se dorește schimbarea mai multor obiective. Sistemul VR este indispensabil acestui model, oferind stabilizarea imaginii la distanțe focale mari și în acțiune, iar exteriorul metalic adaugă stil și oferă siguranța unei construcții solide. Imagini realizate cu acest obiectiv pot fi vizualizate aici.

Pin It

Leave a Reply

»

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top