Trending »
ceasurireplicarolex.com

Nikon D7100 cel mai performant aparat în format DX

on February 21 | in Lansări, Nikon, Noutăți Foto | by | with 2 Comments

UPDATE: Nikon anunță astăzi, 27 februarie 2013, o promoție de lansare pentru Nikon D7100. Vezi Promo!

Bucuresti, 21 februarie 2013 – SKIN, unic importator Nikon in România, anunță lansarea celui mai performant aparat DSLR cu senzor in format DX, Nikon D7100.

Nikon D7100 front - noutatifoto.ro

Nikon D7100 este un aparat destinat fotografilor avansați, oferind un senzor CMOS de 24,1 MPx, 51 de puncte AF (din care 15 în cruce), sensibilitate ISO de la 100 la 25.600, până la 6 cadre pe secundă în fotografiere continuă, un nou mod crop 1,3x, vizor cu acoperire 100% a cadrului, filmare Full HD 1080p și un corp din aliaj de magneziu rezistent la șoc și entanș la praf și la umezeală.

Senzorul CMOS nu utilizează filtru low pass, ceea ce oferă o rezoluție impresionantă și imagini extrem de clare. Acestea sunt completate de capacitatea de a fotografia în lumină slabă, valorile ISO fiind cuprinse intre 100 si 6400, cu posibilitate de extindere până la echivalentul a 25600. Imaginile sunt procesate de către sistemul EXPEED 3, care oferă o viteză excelentă, asemenea aparatelor profesionale in format FX.

Nikon d7100 shutter - noutatifoto.ro Nikon D7100 mirror mechanism - noutatifoto.ro Sursa foto Nikon

Sistemul de focalizare automată cuprinde 51 de puncte, din care 15 în cruce. Aparatul fotografiază continuu cu până la 6 cadre pe secunda în modul DX și până la 7 cadre pe secundă în modul crop 1,3x. Acesta este o noutate la D7100, aparatul folosind doar o parte din senzor pentru un plus în cazul fotografierii cu teleobiective. În modul crop 1,3x se pot folosi în continuare cele 51 de puncte AF, care acoperă astfel și mai bine cadrul.

Nikon d7100 crop 1.3x - noutatifoto.ro Sursa foto Nikon

Vizorul acoperă 100% cadrul și are o magnificare de 0,94x. Ecranul LCD are 3,2 inci (8 centimetri) în diagonală și 1,22 milioane de pixeli. D7100 filmează Full HD 1080p, cu până la 30fps în formatul DX și până la 60i în formatul crop 1,3x.

Corpul lui Nikon D7100 este relativ ușor, cu o greutate de 675 gr., și este etanș la praf și umezeală și rezistent la șoc. În acest fel, fotografii îl vor putea folosi în cele mai grele condiții, de la arșița deșertului, la umezeala musonului și frigul Cercului Polar.

MB-Q0760_sealing_front Sursa foto Nikon

Nikon lansează, de asemenea, WR-1, un nou receptor-transmitator wireless. Acesta dispune de un afișaj cu matrice și o gamă de funcții avansate, permițând utilizatorului să controleze majoritatea funcțiilor de fotografiere, de la o simplă declanșare la distanța la sisteme complexe, cu mai multe aparate foto, precum și să verifice și să modifice setarile aparatului foto, când adaptorul este montat pe Nikon D7100. Se pot programa în avans mai multe scenarii de fotografiere, inclusiv fotografiere simultană, fotografiere cu temporizator și valori personalizate pentru întârzierea declanșării. Funcționând la o frecvență radio ce nu perturbă comunicațiile, o pereche de transmițătoare WR-1 funcționează la o distanță de până la 120 metri, distanță care poate fi extinsa cu o combinație de mai multe dispozitive WR-1 și /sau WR-T10.

nikon-WR_1 - noutatifoto.ro
Nikon D7100 si WR-1 vor fi disponibile prin partenerii oficiali din România la finalul lunii martie.

Pin It

2 Responses to Nikon D7100 cel mai performant aparat în format DX

  1. […] anunță astăzi promoția de lansare pentru nou anunțatul aparat în format DX Nikon D7100 – orice precomandă iți aduce un obiectiv Nikkor 50mm […]

  2. […] Senzorului i-a fost aplicat un strat anti-reflexiv și, la fel ca la nou anunțatul dSLR Nikon D7100, filtrul low-pass a fost înlaturat, pentru imagini mai […]

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top