Trending »
ceasurireplicarolex.com

Nikon sărbătorește 80 de ani de obiective NIKKOR

on January 28 | in Evenimente, Noutăți Foto | by | with No Comments

80 de ani de obiective NIKKOR! Nikon a anunțat astăzi aniversarea a 80 de ani de la lansarea mărcii proprii NIKKOR, folosită pentru toate obiectivele companiei.

Istoria NIKKOR a început în 1932 odată cu înregistrarea mărcii, urmată la scurt timp de prima tranșă de obiective Aero-Nikkor pentru fotografie aeriană.

Obiective NIKKOR - Aero-Nikkor - NoutatiFoto.roSursa foto

De atunci, Nikon a continuat să dezvolte obiective NIKKOR pentru aparate pe film și aparate digitale. Încorporând tot timpul cele mai avansate tehnologii optice ale momentului, marca NIKKOR a ajuns recunoscută pentru obiective de înaltă performanță.

Nikon a lansat în 1959 primul aparat SLR al companiei, Nikon F, împreună cu primul obiectiv NIKKOR pentru aparate Nikon SLR, NIKKOR-S Auto 5cm f/2.

Nikon F obiective NIKKOR-S Auto 5cm f:2 - NoutatiFoto.roSursa foto

Montura Nikon F continuă să fie alegerea pentru cele mai noi aparate SLR digitale. În plus, odată cu lansarea sistemului avansat cu obiective interschimbabile Nikon 1, compania japoneză a început să producă obiective dedicate 1 NIKKOR care se folosesc de cele mai noi tehnologii și oferă o calitate superioara a imaginii.

75 milioane obiective nikkor - NoutatiFoto.roNikon a anunțat că în noiembrie 2012 a atins pragul de 75 de milioane de obiective NIKKOR pentru aparatele cu obiective interschimbabile produse.

În prezent, gama Nikon de obiective interschimbabile include peste 80 de tipuri: obiective fisheye, super grand-angulare, super telefoto, cu zoom, micro, PC-E si 1 NIKKOR.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top