Trending »
ceasurireplicarolex.com
Nikon updates ViewNX 2 ver 2.7.1 - NoutatiFoto.ro

Nikon anunță update-ul pentru ViewNX 2 ver. 2.7.1

on January 15 | in Nikon, Noutăți Foto | by | with No Comments

Nikon a anunțat astăzi ViewNX 2.7.1, cea mai nouă versiune a aplicației dedicată navigării și editării imaginilor și filmelor.

Aceasta este versiunea completă ViewNX 2.7.1 pentru computere cu sistem de operare Windows (versiunile pe 32 și 64 de biți) și Macintosh. Dacă utilizați în prezent ViewNX 2, această descărcare va actualiza software-ul existent la versiunea 2.7.1.

Mai multe informații despre acest update puțeti afla pe Nikonisti.ro

 

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top