Trending »
ceasurireplicarolex.com
Noutati foto la weekendul nikonistilor

Noutăți Foto la Weekendul Nikonistilor

on March 9 | in Evenimente, Noutăți Foto | by | with No Comments

Noutăți Foto are plăcerea să vă invite în perioada 22-24 martie 2013, în cadrul Hotelului Pullman București, la cel mai important eveniment foto monobrand și cel mai mare eveniment al unei comunități foto din România, Weekend-ul Nikonistilor, editia a IV-a.

De ce vă invităm în mod special? Pentru că 2 dintre cei 7 lectori ce vor susține workshop-uri gratuite în cadrul evenimentului sunt 2 dintre cei 3 oameni din spatele Noutăți Foto: Alin Popescu si Bogdan Panait.

Weekendul Nikonistilor - NoutatiFoto

Așa că dacă nu ne cunoașteți deja, vă invităm să veniți să ne cunoaștem, iar dacă ne știm, vă invităm să veniți să mai schimbam un pahar de vorbă și să ne revedem.

Înscrierile la workshop-uri încep în data de 11 martie 2013. Participarea este gratuită, însă în limita locurilor disponibile. Pentru a vă putea înscrie, trebuie să folosiți contul nikonisti.ro.

Vreau să mă înscriu

Din câte știm, workshopurile se vor desfășura în paralel în săli diferite, însă se vor repeta de mai multe ori pe parcursul zilelor Weekendul Nikonistilor, așa că veți avea șansa de a participa la toate făra probleme, prin rotație.

Nu știm dacă ați apucat să vedeți teaser-ul de pe Facebook de zilele trecute:

Este vorba despre workshop-ul susținut de Alin Popescu în cadrul Weekendul Nikoniștilor despre Timelapse-uri: de la pregatire, fotografiere, prelucrare și până la realizarea clipului final.

Bogdan Panait va susține un worskshop despre post-procesarea imaginilor cu o mulțime de trucuri și metode de lucru, în funcție de subiectul imaginii: peisaj, portret, fine-art etc.

Mai multe informații pe pagina evenimentului.

Vă așteptam!

Vizualizare hartă mărită

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top