Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Panasonic 2013 – noua gamă

on June 27 | in Evenimente, Noutăți Foto, Panasonic | by | with No Comments

Ieri seară am fost invitat să particip la lansarea de gamă 2013 a producătorului Panasonic în România.

Evenimentul s-a potrivit excelent pentru că eram “încălzit”, doar ce revenisem din Bulgaria (la propriu, am ajuns la eveniment direct de pe drumul de întoarcere, cu sarea mării încă pe mine) unde am fost să testez aparatul Panasonic DMC-G5. Până să apuc să îi scriu review-ul, vă invit să vă uitați la promoția actuală de la F64, pentru că prețul este redus cu 46%. Și nu vă invit degeaba, aparatul este, cred eu, unul dintre cele mai bune mirrorless-uri din punct de vedere calitate/preț pe care am apucat să îl testez până acum.

Revenind, gazda de ieri a fost Dl. Ștefan Ichim – Country Manager Panasonic care a prezentat pe scurt, dar cu accent pe lucrurile cu adevărat inovatoare pe care fiecare produs în parte îl aduce, întreaga gamă de produse Panasonic 2013.

Stefan Ichim - Country Manager Panasonic

sursa foto Panasonic România

S-a vorbit despre noua gamă de televizoare ce introduce noi funcţii prin platforma “Smart TV Made Easy

Gama de televizoare Smart VIERA introduce platforma „Smart TV Made Easy”, ce prezintă o serie de noi caracteristici şi funcţii care oferă cea mai intuitivă şi mai customizabilă experienţă pentru utilizator, toate elementele preferate fiind reunite pe ecranul televizorului. Smart VIERA este proiectat să asigure cea mai accesibilă experienţă Smart TV, fiind centrat în jurul noii funcţii “Ecranul meu de pornire”, o opţiune inovatoare de personalizare care permite fiecărui utilizator dintr-o familie să se exprime într-o notă personală, prin colectarea întregului conţinut şi al aplicaţiilor favorite într-un singur loc. Pentru a simplifica şi mai mult experienţa de căutare pe TV, Panasonic a introdus o nouă funcţie de Voice Interaction, iar aplicaţia VIERA Remote 2.0 cu funcţia Swipe and Share 2.0 permite transferul de conţinut de pe sau spre televizorul VIERA, tranformând totodată tableta sau smartphone-ul într-un ecran secundar la îndemână.

Panasonic 2013 - noua gama

sursa foto Panasonic Romania

Am aflat cum ca Panasonic este numarul 1 in Japonia pe piata de becuri economice (sincer nici nu stiam ca produc asa ceva) si ca vor ataca aceasta piata si in Europa. De altfel, tot aseara am aflat ca cel mai mare si vechi castel din lume, Castelul din Praga, va beneficia de economii ale costurilor de energie şi întreţinere prin becurile LED Panasonic, păstrând în acelaşi timp atmosfera istorică.

Untitled1

Panasonic a fost aleasă să furnizeze peste 10.000 de becuri LED ce vor înlocui vechile becuri incadecente şi fluorescente, oferind o economie a energiei de 77% pentru toate corpurile de iluminat schimbate. Cinci tipuri diferite de becuri din gama LED a Panasonic au fost plasate în diferite zone din castel în funcţie de nevoile şi cerinţele speciale ale acestora.

 

Pentru ca altfel poate nici nu eram prezenti la eveniment, s-a discutat si despre gama de aparate foto si video de la Panasonic, gama pe care noi am prezentat-o (afla mai multe aici) la momentul anuntarii la nivel mondial.

Noua linie de camere compacte LUMIX pentru 2013, ilustrează combinaţia optimă dintre calitatea fotografiei, funcţionalitatea inteligentă şi un design uluitor De asemenea, noua linie oferă opţiuni noi de conectivitate, incluzând Wi-Fi şi tehnologii NFC, pentru a furniza cea mai variată gamă de opţiuni de fotografiere, de vizualizare la distanţă şi distribuire instantă pe reţelele sociale.

 

În plus, toaster-ul şi filtrul de cafea Panasonic, alături de ceainicul din gama Breakfast Series au fost recompensate anul acesta cu cele mai râvnite premii de design, Red Dot Awards.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1981, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând pentru anul încheiat la 31 martie 2012, 7.85 trilioane de yeni (72 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind agajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top