Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »
TZ40w_noutatifoto.ro

Panasonic anunță 4 noi aparate foto compacte – DMC-TZ40 noul vârf de gamă

on February 14 | in Lansări, Noutăți Foto, Panasonic | by | with No Comments

Panasonic anunță 4 noi aparate foto compacte: DMC-TZ40 noul vârf de gamă al clasei compacte, cel mai avansat aparat foto-video hibrid de la Panasonic, modelul DMC-TZ35 care are aceleaşi funcţii excepţionale ca TZ40, dar care include un senzor MOS de înaltă senzitivitate mai mic, de 16,1 megapixeli, Panasonic LUMIX DMC-FT5 pentru fotografii aventurieri, care au nevoie de cea mai nouă şi robustă cameră foto-video și FT25, fratele mai mic al modelului FT5.

Image_TZ40_noutatifoto.ro

Noul LUMIX DMC-TZ40 lansat astăzi, este actualmente cel mai avansat aparat foto-video hibrid de la Panasonic. Cu o calitate excepţională a imaginii şi o serie de specificaţii care includ un zoom optic de 20x, înregistrare video 50p full-HD şi conectivitate Wi-Fi, acesta este ideal pentru cei care caută o cameră care bifează toate cerinţele, fără compromis.

Modelul LUMIX TZ40 este echipat cu o gamă completă de specificaţii care oferă performanţe excepţionale în orice mediu. Indiferent de momentul din zi sau din noapte, camera garantează rezultate excepţionale mulţumită obiectivului său ultra-angular LEICA DC de 24 mm şi zoom-ului optic de 20x.

Indiferent că utilizaţi camera TZ40 la răsărit, amurg sau în miezul zilei, un senzor MOS îmbunătăţit, de înaltă senzitivitate la 18,1 megapixeli şi noul procesor de imagine Venus asigură imagini perfect clare în orice condiţii. În mod similar, dacă vânaţi secvenţe dinamice, funcţia de înregistrare video full-HD AVCHD a modelului TZ40 şi microfonul stereo oferă o calitate fără compromis.

Funcţia Wi-Fi integrată a camerei LUMIX DMC-TZ40 este simplu de configurat şi deschide o lume întreagă de posibilităţi noi. Prin utilizarea acestei funcţii şi a posibilităţii de conectare wireless a camerei dvs. la un dispozitiv mobil sau la un telefon inteligent, puteţi acum controla integral fotografia de la distanţă. Cu funcţia de fotografiere de la distanţă a modelului TZ40, zilele de setare a instantaneelor temporizate cu dvs. şi familia dvs. devin istorie.  După ce porniţi aplicaţia LUMIX App pe telefonul dvs. inteligent sau pe tableta PC, puteţi transforma ecranul dispozitivului într-un vizor în timp real şi controla nivelul de zoom şi obturatorul camerei direct de pe dispozitiv, putând astfel să vă poziţionaţi cum doriţi în cadru, înainte de a utiliza declanşatorul cu telecomandă, obţinând astfel fotografia perfectă de vacanţă. Funcţia TZ40 Wi-Fi vă permite, de asemenea, să partajaţi instantaneu fotografiile şi filmele cu prietenii şi familia, fără a le încărca pe un PC în prealabil.

Şi nici nu vă mai îngrijoraţi că rămâneţi fără spaţiu de stocare TZ40 vă permite să salvaţi fotografii şi filme uşor în cloud, prin serviciul LUMIX Club Could Sync.  Mai mult, noua opţiune NFC, care conectează camera TZ40 la o reţea Wi-Fi, este mai simplă ca niciodată.  Cu o singură atingere, camera va recunoaşte setările dispozitivului dvs. conectat la internet, permiţându-vă să salvaţi, transmiteţi şi partajaţi fişiere.

Sebastian Drawert, Manager marketing de produse, pentru LUMIX la Panasonic Marketing Europe, comentează:

Considerăm că LUMIX TZ40 este cea mai bună cameră foto-video compactă disponibilă. Indiferent de mediu, TZ40 poate surprinde acele momente speciale cu uşurinţă şi la o calitate excepţională. Funcţia Wi-Fi a camerei permite acum utilizatorilor să salveze şi să partajeze aceste amintiri uimitoare cu familia, mai simplu ca niciodată. Fie că sunteţi noi în domeniul fotografiei sau profesionişti experimentaţi, TZ40 este opţiunea compactă ideală pentru toate standardele fotografilor.

Caracteristici cheie:

 • Calitate fără compromis: Un zoom optic incredibil, de 20x, vă permite să vă apropiaţi personal de fiecare datăiar obiectivul LEICA DC ultra-angular, de 24 mm, renumit pentru calitatea sa excepţională, asigură surprinderea fiecărui detaliu al momentelor speciale.
 • Control, salvare şi partajare: Noua funcţie Wi-Fi a modelului TZ40permite controlul complet de la distanţă a camerei, pentru a vă asigura că surprindeţi cadrul perfect. De asemenea, puteţi salva şi partaja fotografiile şi filmele mai uşor ca niciodată, printr-o singură atingere a camerei sau prin clic pe un singur buton.
 • Rezultate uluitoare în orice mediu: Noul senzor MOS de înaltă senzitivitate, de 18,1 megapixeli, oferă o calitate excepţională a imaginii, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, iar funcţiile de corecţie POWER O.I.S şi 5 Axis previn efectele înclinării şi tremurului mâinilor, chiar şi atunci când utilizaţi un nivel de zoom maxim.
 • Lăsaţi filmele de înaltă calitate să vă spună povestea vieţii: capacitatea de înregistrare video 1.920×1.080, 50p full-HD AVCHD şi microfonul stereo vă ajută să realizaţi filme de cea mai înaltă calitate.
 • Fotografiere instinctivă: Mulţumită vitezei TZ40 de focalizare automată de numai 0,1 secunde, puteţi captura obiecte în mişcare rapidă cu o precizie clarăiar modul de fotografiere continuă, la 10 fps, vă ajută să realizaţi cadre cu subiecte în acţiune la o rezoluţie ridicată, printr-un singur clic.
 • Înregistraţi momentele speciale indiferent unde vă aflaţi: Funcţia GPS îmbunătăţită, care include şi un compas şi opţiunea de măsurare a nivelului, vă permite să înregistraţi automat locaţia în care vă aflaţi şi să vizualizaţi harta şi fotografiile asociate direct pe aparatul dvs. foto-video
 • Păstraţi controlul: Funcţiile versatile ale camerei TZ40 vă permit să realizaţi cadrele pe care le doriţi – să filmaţi cu sistemul de butoane al camerei sau să utilizaţi modul său intuitiv 920k, ecranul LCD tactil de trei inchi lăţime, sensibil  la atingere.
 • Prezentaţi lumea aşa cum o vedeţi: Noua funcţie High Dynamic Range permite realizarea automată a imaginilor naturale, chiar şi atunci când fotografiaţi contre-jour, iar modul Panoramic Shot vă permite să realizaţi panorame uluitoare doar prin pivotarea camerei.
 • Durată de viaţă excepţională a bateriei: Durata de viaţă îmbunătăţită a bateriei asigură un timp prelungit de folosire a camerei.
 • Adăugaţi o notă proprie: Funcţia Creative Control/Retouch (Control creativ/Retuşare) include multe moduri de creativitate, cum ar fi focalizarea fină, efectul jucărie şi efectul retroÎn acelaşi timp, modul High Speed Video vă ajută să realizaţi super-filme cu încetinitorul.

TZ40 va fi disponibil în magazine şi online începând din luna aprilie 2013 în variantele de culoare: negru, roșu, alb, argintiu.

TZ35_ZS25s_noutatifoto.ro

Panasonic va lansa, de asemenea, modelul DMC-TZ35, care are aceleaşi funcţii excepţionale ca TZ40, dar care include un senzor MOS de înaltă senzitivitate mai mic, de 16,1 megapixeli, şi care nu este echipat cu conectivitate Wi-Fi. TZ35 va fi disponibil în magazine şi online începând din luna aprilie 2013 în variantele de culoare negru şi argintiu.

FT5a_noutatifoto.ro

Noua cameră Panasonic LUMIX DMC-FT5, cea mai recentă şi compactă cameră foto-video, a fost creată pentru pasionaţii de aventură, care vor să documenteze oricând şi oriunde momente incredibile. Cu o calitate impresionantă a imaginii şi o gamă excepţională de funcţii, adunate într-un design simplu, durabil, dar distractiv, FT5 este companionul perfect pentru surprinderea acelor instantanee care îţi taie răsuflarea, fie că vă aflaţi sub apă, pe vârf de munte sau în deşert.

LUMIX FT5 este cel mai nou model de cameră robustă, care vă dă siguranţa că indiferent de locul în care vă aflaţi (sub apă, cu animale marine, căţăraţi pe un perete de stâncă sau explorând aleile bătute de vânt ale unei pieţe dintr-o ţară străină), veţi putea realiza cele mai bune instantanee posibile, fără a vă îngrijora că aparatul dvs. face sau nu faţă condiţiilor date. Cu o rezistenţă la apă de până la -13 metri, la şocuri pentru căderi de la 2 metri, la îngheţ, cu temperaturi de până la -10 grade Celsius şi la o presiune de 100 kg, LUMIX FT5 este într-adevăr „omul de fier” de pe piaţa de aparate foto-video compacte.

LUMIX FT5 permite înregistrări full-HD, 1.920×1.080, în format AVCHD şi înregistrări audio de calitate excepţională, prin Dolby Digital Creator. Pentru acele momente când utilizarea camerei cu două mâini este o provocare, un buton dedicat face posibilă pornirea imediată a înregistrării video, fără a selecta alte opţiuni suplimentare.  Mai mult, pentru înregistrarea filmelor este disponibil şi modul iA, iar funcţia POWER O.I.S. cu Active Mode este la îndemână atunci când filmaţi în mişcare sau din locuri dificile, reducând efectele mişcării mâinilor şi vibraţiile.

Obiectivul LEICA DC-VARIO ELMAR (28 mm angular, cu un zoom de 4.6x), redarea video full-HD,1.920×1.080 (50p) şi un ecran LCD de 3,0 inchi, toate se combină pentru ca modelul FT5 să se descurce de minune, dincolo de ce poate permite în mod normal greutatea sa. Un senzor de înaltă senzivititate, de 16,1 megapixeli, un procesor de imagine Venus nou, funcţia de filmare lentă şi o viteză de 10 cadre pe secundă, toate dovedesc că aparatul nu este doar robust, ci şi inteligent. FT5 este echipat cu funcţii gata să vă ajute atunci când doriţi să surprindeţi momentele unice cu care vă întâlniţi.

Modelul LUMIX FT5 se laudă cu o conexiune WiFi cu NFC uşor de accesat printr-o atingere, permiţând realizarea cadrelor de la distanţă, prin aplicaţia LUMIX, precum şi cu o funcţie de încărcare rapidă şi accesibilă. Veţi putea face fotografii din locuri mult mai îndepărtate: este suficient să descărcaţi aplicaţia LUMIX pe un dispozitiv mobil şi să o utilizaţi ca vizor pentru a realiza fotografii incredibile, în timp ce aparatul FT5 este fixat într-o locaţie dificil de accesat, cum ar fi atârnat deasupra unei crevase sau în partea din spate a unei bărci. Mai mult, puteţi eticheta locaţia fotografiei utilizând funcţia GPS integrată. Alte beneficii ale conectivităţii WiFi includ stocarea cloud de 1 GB, încărcare cu copie de siguranţă, conectarea aparatului la televizorul dvs., pentru vizionarea conţinutului pe marele ecran, precum şi transferul accesibil al fişierelor pentru imprimare către o imprimantă wireless.

Sebastian Drawert, Manager marketing de produse pentru LUMIX la Panasonic Marketing Europe, spune:

Modelul Panasonic FT5 este cu adevărat „omul de fier” al familiei noastre LUMIX. Echipat cu o gamă completă de specificaţii inteligente şi de înaltă calitate, credem cu adevărat că acesta este cea mai revoluţionară cameră foto-video compactă pentru orice aventurier. Fie că faceţi snowboarding iarna, alpinism primăvara sau scufundări vara, FT5 este ideal pentru capturarea celor mai speciale momente, oriunde vă aflaţi. Atât pentru utilizatorii începători, cât şi pentru exploratorii cutezători, de nivel avansat, FT5 nu are voie să lipsească din niciun rucsac.

Specificaţiile cheie includ:

 • Robusteţe avansată: Cu o rezistenţă la apă de până la -13 metri, la şocuri de cădere de la maxim 2 metri, la îngheţ, cu temperaturi de până la -10 grade Celsius şi la o presiune de 100 kg, LUMIX FT5 este „omul de fier” de pe piaţa de aparate foto-video compacte
 • Filmare avansată: capacitatea de înregistrare video 1.920×1.080, 50p full-HD şi microfonul stereo vă ajută să realizaţi filme de cea mai înaltă calitate
 • conexiune Wi-Fi accesibilă, printr-o atingere: LUMIX FT5 se laudă cu cea mai facilă conexiune Wi-Fi cu NFC, printr-o atingere, permiţând filmări de la distanţă, cu încărcare rapidă şi accesibilă
 • Modul subacvatic: Noua funcţie de reproducere a culorii roşii în mediul subacvatic vă permite să surprindeţi culorile lumii subacvatice aşa cum este ea, eliminând nuanţele plictisitoare de gri, asociate adesea cu imaginile realizate sub apă
 • Fotografii de calitate, cu acces facil: Cu un zoom inteligent de 9.3x şiun obiectiv ultra-angular de 24 mm LEICA DC, renumit pentru calitatea sa excepţională, fiecare detaliu din acele momente epice va fi surprins cu rezultate de o claritate excepţională
 • Rezultate uluitoare, indiferent de situaţie: Noul senzor MOS de înaltă senzitivitate, de 16,1 megapixeli, cu o claritate mai mare, vă oferă o calitate de imagine uluitoare chiar şi în condiţii de luminozitate slabă, iar funcţia POWER O.I.S din modurile foto şi video previn tremurul imaginii chiar şi când utilizaţi cel mai mare nivel de zoom
 • Cartografiaţi amintirile: Funcţia GPS îmbunătăţită vă permite să înregistraţi automat locaţia în care vă aflaţi şi să vizualizaţi harta şi fotografiile asociate direct pe aparatul dvs. foto-video
 • Adăugaţi o notă proprie: Funcţia Creative Control/Retouch (Control creativ/Retuşare) include multe moduri de creativitate, cum ar fi focalizarea fină, efectul jucărie şi efectul retro

Image_FT25_TS251_noutatifoto.ro

Panasonic anunţă, de asemenea, şi lansarea modelului FT25, o cameră robustă, dar stilată, pentru utilizarea de zi cu zi, perfectă pentru acele momente mai puţin aventuroase.

FT25 are o rezistenţă la apă de până la 7 metri, o rezistenţă la şocuri pentru căderi de la 1,5 metri înălţime şi o rezistenţă la îngheţ pentru temperaturi de până la -10 grade Celsius.

De asemenea, utilizatorii se pot bucura şi de senzorul de 16,1 megapixeli, funcţia MEGA O.I.S cu Active Mode pentru reducerea zgomotului de imagine şi de cele 12 efecte ale modului Creative Control (Control creativ) pentru a crea imagini mai impresionante

Alte specificaţii cheie includ:

 • Un obiectiv angular, de 25 mm, cu zoom 4x
 • înregistrare video MP4 HD, 1.280×720 (25p)
 • Ecran LCD, 2,7”
 • Reproducerea culorii roşii în mediul subacvatic
Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top