Trending »
ceasurireplicarolex.com

Panasonic Lumix GF6 anunțat

on April 11 | in Lansări, Noutăți Foto, Panasonic | by | with No Comments

Panasonic Lumix GF6 a fost anunțat de către producătorul nipon și este cel mai nou model din gama mirrorless Panasonic Lumix G.

image

Camera vine cu un nou senzor Live MOS și un nou procesor de imagine Venus Engine, precum şi cu sistemul de focalizare de înaltă precizie denumit “Light Speed AF”.

Având 19 filtre pentru efecte, Panasonic Lumix GF6 nu este doar o cameră compactă cu obiective interschimbabile, ci un instrument creativ pentru orice utilizator dornic să-şi schimbe obiceiurile de fotografiere de nivel amator, la un fotograf care ia în serios arta fotografică.

image

Conexiunea Wi-Fi şi funcţia NFC (Near Field Communication) permit fotografierea cu uşurinţă de la distanţă folosind tableta sau smartphone-ul şi facilitează transferul de imagini şi partajarea de fotografii cu prietenii, familia, precum și cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare.

image

Panasonic Lumix GF6 înregistrează videoclipuri full-HD, (1920×1080, 50i) în format AVCHD, cu sunet stereo.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top