Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Salonul Internațional de Artă Fotografică Arad 2013

on April 22 | in Concursuri, Noutăți Foto | by | with No Comments

Arad, aprilie 2013 FotoClubPro Arad împreună cu Centrul Cultural Județean Arad au lansat ceea de-a III-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică cu tema Portret.

Salonul Internațional de Artă Fotografică Arad 2013 este organizat pe două secțiuni îi așteaptă pe fotografii profesioniști sau amatori cu lucrări de tip portret—color sau monocrom. Fotografiile trebuie trimise până pe data de 10 iunie 2013, urmând ca jurizarea să aibă loc pe 14 iunie, iar trei zile mai târziu vor fi afișate rezultatele finale. Vor fi acceptate 101 lucrări, iar premiile constau în:

  • medalie de aur AAFR (premiul I),
  • medalie de argint AAFR (premiul II),
  • medalie de bronz AAFR (premiul III),
  • două mențiuni AAFR pentru fiecare secțiune și
  • premiul special al Salonului, oferit de SinPRO și constând într-un voucher în valoare de 1.000 de lei pentru achiziționarea de produse Walimex pentru studio.

De asemenea fiecare participant—fie că a avut sau nu lucrări acceptate—va primi un album în format tipărit.

Expoziția Salonului de Portret este programată pe data de 7 august, la Sala Clio. Salonul va fi organizat conform Regulamentului şi normelor privind organizarea Saloanelor de Artă Fotografică și se desfășoară sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România.

Nelu Scripciuc E.AAFR, A.FIAP,
Președinte FotoClubProArad

Taxa de participare de 50lei se expediază împreună cu CD-ul sau DVD-ul.

Pentru detalii, vă rugăm să contactați organizatorii la telefon 0744281987 sau pe email fotoclubproarad [at] gmail [punct] com.


Vizualizare hartă mărită

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top