Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Salonul National de Fotografie Turistica ed. XVII

on May 20 | in Noutăți Foto | by | with No Comments

Avem placerea sa anuntam startul competitiei Salonul National de Fotografie Turistica, competitie aflata la cea de-a XVII-a editie. Facem acest anunt atat ca parteneri media cat si ca fosti concurenti (Alin Popescu si Bogdan Panait) sau castigatori ai salonului (Bogdan Panait). Va dorim succes celor ce va veti inscrie!

afis salonul de fotografie

Salonul National de Fotografie Turistica se adreseaza celor care, prin fotografie, reusesc sa contribuie la descoperirea identitatii turistice nationale, prin promovarea si valorificarea potentialului comunitatilor locale, abordare specifica turismului responsabil si considerata potrivita si oportuna unei dezvoltari turistice de perspectiva.

Expozitia – concurs are in vedere, inca o data, sa atraga cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti, tema editiei XVII oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionati de calatorie si cunoastere  – “Oameni – comunitati – identitati”.

Pentru prima data, evenimentul aduce in atentia participantilor si necesitatea de a actiona, de a lua atitudine in fata elementelor negative care influenteaza activitatea turistica prin intermediul unei noi sectiuni de concurs – “Semnal de alarma!”.

Categorii de concurs:

  1. Oameni si locuri
  2. Fantezii urbane
  3. Mestesuguri
  4. Destinatii turistice
  5. Bucuria sarbatorii la romani
  6. Semnal de alarma!
  7. Viata comunitatilor rurale

Inscriere

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 17 mai – 27 iunie  2013 prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro si completarea formularului pentru participanti.

Organizatori

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul Agentiei Romane de Turism si Evenimente, organizeaza aceasta noua editie a Salonului National de Fotografie Turistica, expozitie ce va avea loc in perioada 18 – 27 iulie 2013, in incinta Clubul  Taranului din cadrul Muzeului National al Taranului Roman

Pentru mai multe detalii legate editia cu numarul XVII a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere le puteti gasi pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro

De asemenea  puteti vizita si  pagina de facebook  a revistei  Vacante&Calatorii cu un simplu click pe http://www.facebook.com/vacantesicalatorii/.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top