Trending »
ceasurireplicarolex.com
Sony 70-400 - noutatifoto.ro

Sony anunță 3 noi obiective A-mount

on February 20 | in Lansări, Noutăți Foto, Sony | by | with No Comments

Sony anunță 3 noi obiective A-mount: Full-frame 70-400mm G telephoto zoom, Full-frame Carl Zeiss Planar 50mm F1.4 si DT 18-55mm F3.5-5.6 standard zoom

Gama obiectivelor interschimbabile A-mount se extinde astfel, pentru a satisface nevoile cele mai variate ale fotografilor entuziaști dar și ale profesioniștilor.

70-400mm F4-5.6 G SSM II telephoto zoom

Sony 70-400 - noutatifoto.ro

Seria de obiective G de la Sony este întărită in 2013 cu versiunea revizuită a obiectivului 70-400mm F4-5.6 G SSM, fiindu-i adăugat acum numarul II în denumire. Un zoom extrem de puternic, ideal în fotografia de wild-life dar și în fotografia de sport. Față de versiunea anterioară, au fost aduse îmbunătățiri formulei optice și sistemului de focus, care este acum mult mai rapid și precis. Mulțumită unui nou circuit LSI al motorului SSM (Super Sonic Wave Motor), viteza de focalizare a crescut de până la 4 ori.

Elementele optice sunt tratate cu coating-ul proprietar Sony Nano AR Coating ce oferă o eficiență îmbunătățită de până la 5 ori față de tratamentele clasice anti-reflexive, împiedicând producerea flare-ului si ghoasting-ului, pentru imagini cu contraste puternice.

Carl Zeiss Planar T* 50mm F1.4 ZA SSM

Sony Carl Zeiss Planar 50mm f:1.4 - noutatifoto.ro

Noul Planar T* 50mm F1.4 ZA SSM se alatură suitei de obiective cu focală fixă Carl Zeiss A-mount: Distagon 24mm, Planar 85mm și Sonnar 135mm. Oferind o focală fixă de 50mm și o diafragmă extrem de luminoasă F1.4, acest obiectiv premium este alegerea ideală pentru fotografia de portret în care calitatea imaginii este critică, fiind în același timp perfect și pentru fotografierea în condiții de lumină slabă. Construcția optică constă în 8 elemente în 5 grupuri și numară două elemente asferice, această formulă optică, complet nouă, promite rezultate superbe cu aparatul full-frame Sony Alpha 99.

DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM II zoom

Sony SAL1855 - noutatifoto.ro

Obiectiv de generație nouă ce înlocuiește mai vechiul și popularul DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM (obiectiv aflat in promotie, reducere 45%) introdus în 2011. Acest zoom 3x compact și ușor acoperă o plajă focală frecvent utilizată pornind de la unghiul larg oferit de focala de 18mm și până la focala normală 55mm (focala echivalentă in 35 mm fiind 27-82.5mm). Față de predecesor, noul obiectiv vine cu un element optic imbunătățit pentru reducerea flare-ului si ghosting-ului și, de asemenea, elementele mecanice din construcție au fost îmbunătățite pentru o operare mai ușoară și comfortabilă.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top