Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »
Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

Sony Be Moved

on March 28 | in Evenimente, Producatori, Sony | by | with 1 Comment

Sony Be Moved … și am fost! Într-un cadru extrem de elegant și select, în Biavati Events, s-a întâmplat ieri evenimentul de lansare în România pentru mai multe produse noi, marca Sony. Cum a fost vorba și despre aparate foto nou anunțate (am vorbit despre ele aici la lansarea oficială internațională), nu am putut lipsi de la eveniment.

Lucian Rădulescu, country head Sony pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova a fost gazda evenimentului Sony Be Moved și a prezentat pe rând fiecare segment cu care Sony este prezent pe piața din România.

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

Pentru că nu e chiar ușor de ascuns, vedeta serii a fost televizorul 4K de la Sony (model Bravia KD-84X9005), care, cu a sa diagonală de 2,13 metri (da metri, citiți bine) impresionează de departe și te face să te gândești că, la o adică, nici nu mai ai nevoie să tencuiești/zugravești un perete în casă. Îl lași așa, și pui televizorul pe acel perete, că îl va acoperi cu siguranță. Iată un clip de prezentare pentru impresionantul display 4K (3840 x 2160 pixeli), unic în lume la această dată.

Pentru redarea culorilor cu o fidelitate cât mai bună, Sony a inclus în ultimele modele din gama de vârf, tehnologia TRILUMINOS™, care nu face altceva decât să mărească gama de culori (Gamut-ul) față de displayurile convenționale, astfel, televizoarele sunt capabile de contraste și culori incredibile.

Triluminos - NoutatiFoto.ro

Cele doua televizoare de mai jos sunt vârful de gama full HD din 2012 (stanga) și 2013 (dreapta). Ambele conectate la aceeași sursă BluRay. E greu de arătat într-o fotografie diferența între ele, însă vă recomand să mergeți într-un showroom Sony să vă convingeți cu ochii voștri.

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

Am ramas cu gura cascată! Ce e și mai haios e că sub text, ecranul afișa o grilă asemanatoare testului Ishihara (vezi Wiki) ce conținea cuvintele “color blind“. Pe modelul din 2012 abia se distingea, pe noul Bravia 2013 nu aveai nici o problemă să distingi. Greu să surpind în fotografie acea grila, de fapt imposibil, oricât am încercat 🙂 (poate că aparatul era puțin color blind)

Discuția a continuat pe partea Sony Mobile, incluzând aici orice dispozitiv ce poate fi deplasat: aparatele foto, noul telefon și noua tabletă Sony Xperia Z (rezistente la apă și praf), căști și boxe wireless, console și jocuri video.

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

O tehnologie nouă, revoluționară (folosită inițial de NASA în spațiu pentru alimentarea cu combustibil) ne-a atras și aici atenția (chiar daca nu e legata strict de foto, suntem totuși Revistă Online de Tehnologie). Este vorba de noile difuzoare Sony bazate pe fluid magnetic care oferă un sunet fără distorsiuni chiar și la volum maxim.

Magnetic Fluid Speakers - NoutatiFoto.ro

Artista Elena Gheorghe a încântat audiența (venită într-un numar impresionant, depășind chiar și asteptarile celor de la Sony România) oferind un mic preview din noul său videoclip al melodiei Ecou, exact partea în care scapă în cadă telefonul Sony Xperia Z. “De mai multe ori”, ne-a spus, pentru că știm foarte bine că la filmari nu “iese din prima”. Telefonul a ieșit nevătămat și nu am putut să nu ne întrebăm dacă a filmat și sub apă în tot acest timp, cât a fost scufundat.

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

Pentru că am mers însoțit la evenimentul Sony Be Moved de o domnișoară extrem de pasionată și uimită de tot ce s-a întamplat acolo,

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

nu a ratat momentul să se aproprie timida de Elena Gheorghe și să încerce să îi facă o poză. Artista, extrem de draguță și amabilă, i-a pozat Andreei, spre deliciul publicului care a năvălit să imortalizeze momentul

Elena Gheorghe si micul fotografsursa: pagina oficială de Facebook a artistei Elena Gheorghe

Mai jos, fotografia pe care a reușit-o micul fotograf

DSC_2189

La final, pentru că a fost drăguță și amabilă cu ea, Andreea i-a permis artistei să se fotografieze împreună 🙂

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

Pasiunile nu se discută!

Sony Be Moved - NoutatiFoto.ro

Mulțumim Sony pentru invitație și pentru evenimentul de-o eleganță aparte. Promitem să revenim și cu o părere pe partea foto, după un test concludent cu noile aparate lansate: HX300, WX300 si TX30.

Pin It

One Response to Sony Be Moved

  1. kELOO says:

    Sa te mai duci cu fiica-ta la evenimente. Are priza la personalitati! 🙂

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top