Trending »
ceasurireplicarolex.com
Sony A58_front-noutatifoto.ro

Sony lansează noua cameră foto Sony α58

on February 20 | in Lansări, Noutăți Foto, Sony | by | with 1 Comment

Sony lansează astăzi, 20 februarie 2013, noua cameră foto Sony α58, o nouă cameră digitală SLT cu oglindă semi-transparentă.
Sony A58_front-noutatifoto.ro

Noua cameră cu oglindă semi-transparentă pentru o fotografiere rapidă, cu autofocalizare precisă, α58 este alegerea potrivită pentru utilizatorii entuziaști, pasionați de ultimele tehnologii în domeniu. Chiar și cei neinițiați în utilizarea camerelor cu obiective interschimbabile se vor bucura de calitatea imaginii, care o depășește pe cea a camerelor compacte, dar și de funcțiile care, în mod normal, sunt caracteristice unei camere DSLR mult mai costisitoare.

Aparatul este urmașul de drept al lui Sony α57, aparat testat de noi la lansare. La baza modelului α58 se află noul senzor Exmor APS HD CMOS cu o rezoluție de 20,1 Mpx. Acesta este însoțit de un procesor de imagine BIONZ îmbunătățit, pentru fotografii foarte detaliate, cu zgomot redus și Video Full HD, dar și o sensibilitate ISO foarte ridicată, de la 100 până la 16.000.

Noua cameră foto poate fi folosită cu unul dintre cele 35 de obiective interschimbabile cu montură A (inclusiv două teleconvertoare) pentru a realiza imagini în absolut orice condiții de iluminare. Chiar dacă fotografiezi cu aparatul în mână, fără a folosi trepiedul, modul SteadyShot INSIDE menține fotografiile clare și stabile, permițându-ți să fotografiezi cu încredere la viteze mai mici sau cu focale mari, când este foarte posibil ca fotografiile să iasă tremurate.

Datorită lipsei unei oglinzi mobile care poate încetini fotograful, vă puteți bucura în permanență de previzualizare live a imaginii în cursul fotografierii continue sau a filmării Full HD, chiar dacă fotografiați sau filmați prin ecranul LCD sau prin vizorul Tru-Finder OLED de rezoluție înaltă și contrast ridicat.

Sony A58_LCD-noutatifoto.ro

Disponibilă pentru modelele anterioare, funcția Auto Portrait Framing a evoluat la modelul actual în Auto Object Framing, care te ajută să obții rezultate calitative fără efort. Modelul α58 recunoaște caracteristicile scenei – o persoană, doi oameni, chiar și obiecte în mișcare sau un cadru de detaliu – și decupează imaginea pentru a crea compoziții puternice încadrate profesional. Mulțumită tehnologiei Pixel Super Resolution de la Sony, imaginile decupate își păstrează rezoluția ca în expunerea inițială.

α58 este prima cameră de la Sony cu obiective interschimbabile cu montură A care oferă suport pentru ‘TRILUMINOS Colour’. Vei experimenta o paletă extinsă de culori intense, foarte realiste atunci când sunt redate videoclipuri și fotografii pe orice televizor BRAVIA cu ‘TRILUMINOS Display’.

Sony A58_obiectiv 18-55-noutatifoto.ro

Noua cameră α58 de la Sony cu obiective interschimbabile cu tehnologie de oglindă translucidă va fi disponibilă din aprilie 2013.

Specificații tehnice

 

Senzor de imagine Exmor APS HD CMOS
Nr. efectiv de pixeli 20.1 megapixeli (aprox.)
Interval de sensibilitate ISO 100 – 16000 (25600 cu Multi Frame NR)
Sistem de focalizare automată În 15 puncte cu detecția fazei în modul Live View AF cu 3 senzori în cruce;cu AF tracking în modul Tele-zoom Continuous Advance Priority AE;
Decalaj continuu (max.) 5 cps (8 cps în modul Tele-zoom Continuous Advance Priority AE)
Înregistrare video Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)
Vizor electronic OLED Tru-Finder cu acoperire 100%
LCD 460.000 de puncte 6.7 cm (tip 2.7) cu unghi ajustabil
Funcții de compunere a imaginii Auto HDR; Hand-held Twilight; Sweep Panorama; Anti Motion Blur; Multi Frame Noise Reduction
Sistem de stabilizare a imaginii SteadyShot INSIDE
Bliț încorporat GN 10
Interfețe HDMI; patină universală; Multi Terminal; Memory Stick Duo / sloturi card SD
Picture Effect 11 moduri, 15 efecte
Dimensiuni 128.6 x 95.5 x 77.7 mm (approx.)
Greutate (numai corpul) 492g (aprox.)
Autonomie Folosind Tru-Finder: 690 de fotografiiFolosinf LCD: 700 fotografii

Pin It

One Response to Sony lansează noua cameră foto Sony α58

  1. GabrielC says:

    Mda…probabil ca au “dat” prea multe la vechiul SLT 57 si acum le pare rau; Am mai intalnit metoda- tot la Sony, ( dar nu numai) la camerele video; Intai iti propune “arsenal greu” la un entry level si apoi la urmatorul “release” au zis ca “inoveaza” la procesor si au scos ce-i mai interesant pentru a-l pune pe middle level ( de ex: a disparul 12 fps, a disparul 3D-ul, …)

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top