Trending »
ceasurireplicarolex.com
Sony 3 new cybershot - noutatifoto.ro

Sony lansează trei noi camere Cyber-shot™ – WX300, HX300, TX30

on March 4 | in Lansări, Noutăți Foto, Sony | by | with 1 Comment

04 Martie 2013Sony lansează trei noi camere Cyber-shot™ cu Triluminos™ Colour. Cele 3 noi modele sunt:

  • WX300: cea mai mica și ușoară cameră din lume cu zoom optic 20x, stabilizator de imagine îmbunătățit și autofocus rapid
  • HX300: o cameră cu zoom optic 50x care poate fi manevrată ca un DSLR datorită opțiunilor de control manual, cu stabilizator de imagine îmbunătățit și autofocus rapid
  • TX30: cea mai subțire2 cameră compactă din lume rezistentă la apă până la o adâncime de 10m, îngheț și șocuri

Cyber-shot™ WX300

Sony WX300-noutatifoto.ro
Cu un design elegant, Cyber-shot™ WX300 este cea mai mica și ușoară camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x. Fiind un partener perfect pentru o călătorie, WX300 dispune de un obiectiv G de calitate superioară de la Sony, care îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare. Stabilizatorul este de două ori mai eficace la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot™ HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.

Autofocusul este de 3,6 ori mai rapid la zoom maxim decât cel încorporat în modelul Cyber-shot™ HX20V.

Cu ajutorul conectivității Wi-Fi, smartphone-ul poate devini o telecomandă ce permite controlul camerei, lucru ideal pentru autoportrete sau fotografii de grup.

În ciuda dimensiunilor compacte, Cyber-shot™ WX300 este capabilă să fotografieze până la 500 de imagini la o singură încărcare a bateriei.

Cyber-shot™ HX300

Sony HX300-noutatifoto.ro
Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot™ HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare. Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o cameră compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe, la călătorii în safari până la sporturi și concerte în aer liber.

În premieră pentru un Cyber-shot™, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară. Autofocus-ul rapid îmbunătățit focalizează subiectul mai repede decât versiunea precedentă, disponibilă pe modelul Cyber-shot™ HX200V.

HX300 are interfața ”Multi Terminal” care permite atașarea unei game complete de accesorii.

Cyber-shot™ TX30

Sony TX30 - noutatifoto.ro
Perfect pentru înot, scufundări, schi sau distracție, Cyber-shot™ TX30 cu 5x zoom optic este cea mai subțire cameră digitală compactă din lume, rezistentă la apă până la o adâncime de 10m. Camera este chic și stylish, dar în același timp rezistă la praf, lovituri și la temperaturi scăzute, ajutându-te să surprinzi distracția în absolut orice situație prin fotografii detaliate și videoclipuri Full HD stabile.

Modul Magnifying Glass Plus, disponibil în premieră pentru un model Cyber-shot™, îți permite să imortalizezi imagini fascinante la dimensiuni uimitoare – mărite până la 15x. Blițul cu LED al camerei iluminează scenele întunecate pentru fotografii foarte clare și detaliate.

Disponibilitate

Noua cameră Cyber-shot™ HX300 va fi disponibilă la vânzare la finalul lunii martie, iar modele TX30 și WX300 la finalul lunii aprilie.

Pin It

One Response to Sony lansează trei noi camere Cyber-shot™ – WX300, HX300, TX30

  1. […] aparat stiam de ceva timp (am postat pe blog informatii la lansarea lui in Romania) insa nu apucasem sa “ma joc” cu el decat foarte […]

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top