Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Vama sub Lumini de Oscar ed. a IV-a (VSLO)

on August 7 | in Evenimente, Noutăți Foto | by | with No Comments

“Vama sub Lumini de Oscar”

singurul festival gratuit de fotografie și video din România a ajuns la ediția a IV-a!

 

Vama sub Lumini de Oscar (VSLO) – powered by NIKON a ajuns la ediția a IV-a și se va desfășura anul acesta la Vama Veche, între 16-24 august. Evenimentul este cel mai important din domeniul foto-video, adunând sute de fotografi, lectori, realizatori de filme, dar și mii de participanți, amatori sau profesioniști.

La ediția din acest an se vor organiza workshopuri, prezentări, seminarii, vernisaje, dar vor avea loc și proiecții de filme și concerte. Invitații speciali ai festivalului sunt Marek Czarnecki (fotograf cu multiple premii Oskar – British Professional  Photography Awards) și Thomas Diseth (DOP din Norvegia, câștigător al unui Emmy Award).

Poster VSLO 2013_A5_v3

Toate cursurile din cadrul festivalului sunt gratuite, iar participanții vor avea ocazia să asiste la workshopuri de tehnică fotografică, urban photography, nude photography, fashion photography, food photography, wedding photography, image editing, industrial photography, low light photography și aviation photography, susținute de cei mai buni specialiști în domeniu, fotografi și editori cunoscuți pe plan național și internațional. Printre aceștia, Cristian Crisbășan, Vlad Eftenie, Bogdan Năstase, Cătălin Săvulescu, Luca Achim, Marek Czarnecki, Marian Sterea, Cosmin Someșan și Andrei Zincenco.

La VSLO vor avea loc, anul acesta, seminarii pe diferite teme, de la introducerea în istoria fotografiei la noțiuni de copyright și de la fotojurnalismul în zone de conflict la branding pentru fotografi. Vor susține prezentări Nicolae Coșniceru, Raluca Bogdan, Mihalis Moscholios, Florin Ghioca și Radu Bozoncea.

De asemenea, în fiecare zi vor avea loc vernisaje și expoziții de fotografie ale unor fotografi precum Aurel Mihailopol, Andrei Apostol, Alecsandra Dragoi (Sony  World Photography Award), Korpan Pasha, Michail Moscholios, Andrei Weingold, Cătălin Săvulescu, Irina și Sorin Bejenaru, Marian Sterea, Bogdan Filipeanu, Marek Czarnecki, Raluca Bârsan s.a.

Sectiunea film/video este prezentă în premieră la VSLO. Workshopul de video/film ce se va desfășura pe o perioadă de opt zile, reprezintă un program intensiv care combină cursuri teoretice cu ateliere de producție unde participanții vor avea ocazia să pună în aplicare conceptele învățate. Cursul include module de producție, regie, imagine și lumini, înregistrare sunet și editare susținute de Veaceslav Cebotari – DoP (Rep. Moldova), Thomas Diseth – DoP (Norvegia), Dinu Matei Mărgărint – DoP (TVR), Bogdan Petrașcu – editor (Antena 1), Victor Popa –  editor și Cătălin Cădan – cameraman.

În cadrul festivalului din Vama Veche va avea loc, anul acesta, și un târg de echipamente. Printre mărcile de renume care participă se găsesc: Nikon, Dedolight, Sunbounce, Epson, Green Clean, Toshiba, Lowepro, Marumi, Lexar, Antari, Sun Sniper, Setwear, Tecpro, Chimera și 4K.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului, www.vslo.ro. Tot aici se găsesc și formularele pentru înscrieri.

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top