Trending »
ceasurireplicarolex.com
Related »

Vernisaj – Expoziţia INTONAŢII – Craiova

on March 12 | in Expoziții, Noutăți Foto | by | with No Comments

Aseară, la Muzeul OLTENIEI din Craiova a fost vernisată și deschisă publicului expoziţia INTONAŢII a Alexandrei Maria FIRA, o colecţie de 34 de fotografii de portret reunite sub ideea recursului la metodă şi a pledoariei pentru frumos.

La eveniment au fost prezente aproape 200 de persoane şi personalităţi ale vieţii artistice craiovene, făcând din vernisaj practic cea mai amplă manifestare de acest gen din istoria Olteniei.

Expoziţia va rămâne pe simeze timp de doua săptamâni, intrarea fiind gratuita sau inclusă in celelalte pachete de vizitare ale muzeului, ce are un program de vizitare de la 9 la 18.

Pentru cei care au curiozitatea sau ocazia sa treacă prin zonă: nu rataţi o desfătare vizuală deosebită! Noutăți Foto vă prezintă câteva imagini de la vernisaj:

 


Vizualizare hartă mărită

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Scroll to top