Trending »
ceasurireplicarolex.com
Stradax4 - noutatifoto.ro

Vernisajul expoziției de fotografie – Strada x 4

on February 28 | in Expoziții, Noutăți Foto | by | with No Comments

Yellow Store vă invită la vernisajul expoziției de fotografie – Strada x 4 a grupului PhotoTeam. Sunt propuse o serie de ipostaze urbane surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Cornel Hlupina, Mirela Momanu si Dan Moruzan.

Expoziția de fotografie „STRADA x4” va avea vernisajul marți 5 martie 2013, orele 18:30, la Café Verona din incinta Librariei Cărturești – str. Arthur Verona nr. 13-15, sector 1, București.

Strada, acea scenă pe care se derulează teatrul viețtii, a fost surprinsă în cadre alb-negru și color, în stiluri proprii ce oferă instantanee în care privitorul poate descoperi un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, de lângă el. PhotoTeam – este un grup de prieteni uniți de aceeași pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011 și a aniversat un an în care s-au derulat proiecte și teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecarui membru în parte ca fotograf, cât și promovarea în echipe a rezultatelor obținute.

Expoziția va rămâne pe simeze până în 19 martie 2013. Mai multe informații pe pagina evenimentului de pe Facebook.

 


Vizualizare hartă mărită

Pin It

Leave a Reply

« »

Comanda online si ne sustii

De citit!

Fotografia saptamanii

Testimoniale

Radu Grozescu Una dintre cele mai bune recenzii despre un aparat foto pe care le-am citit pe meleagurile noastre. Felicitări.

Vlad Eftenie fain lucrat, consistent si bine aprofundat

Laurentiu Pop Am citit cu placere recenzia si va felicit pentru stil. Azi am recitit-o, in conditiile in care, de trei zile, sunt mandrul posesor al unui Sony A57

Ion Octavian Radu Antonescu Minunat prezentat. Pentru Istanbul nu-ti ajunge o viata sa-l cunosti si sa-l intelegi, dar ce am vazut aici este deosebit de bine organizat, cu dragoste si profesionalism. Multumesc.

Teo Ara O adevarata "mina de aur" acest reportaj , cu toate acele informatii de detaliu , pe care nu le gasesti asa usor , iar imaginile sunt niste minunatii

Caută în site

Primiți Noutăți Foto pe Email

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail pentru a primi ultimele Noutăți Foto direct în inbox-ul personal.

 

 

Urmăriți-ne pe FaceBook

Flickr Photos

Scroll to top